Súgó

 Hogyan licitálhat a Kieselbach Galéria aukcióján?

  • Személyesen az eseményen
  • Telefonos megbízással
  • Vételi megbízással
  • Vagy online a galéria weboldalán

Az online részvétel és licitálás kiváló lehetőség azoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak személyesen részt venni az eseményen. Rendszerünk zárt és biztonságos, csak jóváhagyott és visszaigazolt regisztrációval használható.

Hogyan tud regisztrálni az online aukciós felületünkre?

Látogasson el a liveauction.kieselbach.hu oldalra vagy a galéria weboldaláról az “élő aukció” gombra kattintva, és kattintson a ’Regisztráció’ menüpontra. Adja meg a szükséges adatokat. A regisztráció befejezése után automatikus válaszüzenetben kapott linkkel tudja email címét megerősíteni. Ellenőrizzük regisztrációját és 24-48 órán belül tájékoztatjuk annak elfogadásáról egy újabb üzenetben. Ezután beléphet az online felületre a korábban megadott email-címével és jelszavával.

Kérjük, hogy az aukcióra legkésőbb 24 órával az esemény kezdete előtt regisztráljon.

Hogyan tud licitálni az élő aukción?

A jóváhagyott regisztrációs adataival a liveauction.kieselbach.hu oldal jobb felső sarkában, a ’Bejelentkezés’ menüpontra kattintva tud belépni személyes fiókjába, és az aukció kezdetekor az ’Élő aukció’ menüpontra kattintva éri el az aukciós felhasználói felületet és követheti az aukció folyamatát élő közvetítéssel. 

Fontos, hogy az élő aukciót csak Google Chrome, vagy Microsoft Edge böngészőből megnyitva tudja követni! 

Az élő közvetítés alatt a képernyő bal oldalán azt az alkotást látja, melyre licitálni tud, alatta pedig a soron következő tételeket. A képernyő jobb oldalán látható ablakban az élő eseményt követheti figyelemmel.

Amennyiben licitálni szeretne egy tételre, az élő közvetítés alatti gombra kattintva teheti meg melyen az aktuálisan adható licit összege látható.A  kép alatti mezőben láthatja, hogy Ön vagy egy másik licitáló adta a legmagasabb aktuális ajánlatot. 

Az aukció után munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a megnyert tételek átvételének lehetőségeit.

Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a gallery@kieselbach.hu címen. 

Sikeres licitálást kívánunk!

 

 

Az oldal használatával elfogadja a sütik használatát, az Ön élményének javítása érdekében További információért olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat